Početna/BDR dermakozmetika/Čišćenje kože/Re-move mlijeko za čišćenje
  • Re-move-100ml-frei

Re-move mlijeko za čišćenje

195,00 Kn

Ultra mlijeko za čišćenje

SKU: 116050 Kategorija: Oznaka:

Re-move Ultra mlijeko za čišćenje u potpunosti (100%) ne sadrži mineralna ulja i sapun. Posebnost djelovanja je hidratantni učinak koje ostavlja prilikom temeljitog čišćenja lica, bez ostavljanja uljnih tragova. Koža je idealno pripremljena za njegu koja slijedi. Hidratantna baza aloe vere pruža opuštajući i osvježavajući osjećaj kože.

Osjetite raskošan početak svakog jutra i idealnu podlogu pomlađivanja svaku večer.

Re-move Ultra mlijeko za čišćenje može se koristiti i za skidanje šminke!

ALOE-VERA: Aloe-Barbadens dobiva se iz aloe-vera bilje biljke, bogata je aminokiselinama, enzimima i raznim mineralnim solima. Vlaži, zacjeljuje rane i sadrži protuupalna svojstva što ju čini idealnom za umirivanje iritacija kože. Podržava samoobnavljanje oštećenih stanica kože.

BETAIN – Ekstrakt šećerne repe: Polisaharidni spoj dobiven iz soka šećerne repe s izuzetnim kapacitetom za vezivanje vode. Poboljšava ukupan osjećaj na koži. Odličan proizvod protiv starenja koji vlaži, hrani i štiti od mehaničkih i kemijskih oštečenja kože.

RICINUSOVO ULJE: Izvana, ricinusovo ulje se uglavnom koristi za liječenje ljuštenja kože, ožiljaka i lentiga. Dobro prodire u međustanične prostore, kao i u zadebljanu kožu. Ulje tvori mehanički zaštitni sloj protiv vode i zagađivača topivih u vodi te pomaže izliječiti vrlo suhu kožu.

BILJNI TENZID: Djeluje kao vrlo nježno sredstvo za čišćenje kože.