• bdr-Bio-Cell-maske-in-Aufstelelr

Bio Cell maska

80,00 Kn

Daje koži čvrst i elastičan izgled

Kategorija: Oznaka:

Dragocjeni sastojci, uključujući kolagen i ceramide, stvaraju intenzivni, higroskopski i pomlađujeći zaštitni film koji zaglađuje bore, uravnotežuje
napetost, te daje koži čvrst i elastičan izgled.

PEPTIDNI KOMPLEKS: Peptidni kompleks je tripeptid, esterificiran masnim kiselinama koji poboljšava imunitet kože. Povećava sadržaj vlage, aktivira poboljšanu formaciju kolagena i brzo prodire duboko u kožu. Ovaj aktivni sastojak potiče elastičnost, imunološku obranu i zdravu kožu.

MED: Karakterizira veliku kompatibilnost, kao i prednosti zadržavanja vlage u stratum corneumu. Med je regulator vlage i značajno produljuje aktivnost drugih hidratizirajućih čimbenika. Sprječava gubitak vode iz kože bez učinka okluzije. Kao rezultat, koža ostaje elastična, baršunasta i sjajno svježa još dulje.

KALENDULA: Ekstrakt kalendule dobiva se iz ulja i ekstrakta cvijeta s kalendulom koji ima svojstvo zacjeljivanja rana, protuupalno je i vrlo umirujuće. Pruža umirujuć učinak za suhu, grubu i vrlo osjetljivu kožu.

EKSTRAKT KRASTAVCA: Vlaži i tonizira, dajući mekani i glatki izgled. Ekstrakt krastavca poznat je po osvježavajućim i dekongestivnim svojstvima. Osim toga, ekstrakt ima učinak rafiniranja pora.

HIJALURONSKA KISELINA: Hijaluronska kiselina je biotehnološki proizvod. Niska molekularna masa hijaluronske kiseline koristi se za dublje slojeve kože. Visoka molekularna masa  koristi se za postizanje higroskopnog učinka na vanjske slojeve kože. U kontaktu s vodom, hijaluronska kiselina stvara viskoelastični, ne-ljepljivi i nevidljivi film koji regulira ravnotežu vlage kože. Ovaj moćan učinak vezivanja vlage čini kožu mnogo glađom i punijom.

EKSTRAKT KAMILICE: Postoji razlika između kamilice matricaria (tzv. “prave” kamilice) i anthemis nobilis (rimske kamilice). Ulje dobiveno od cvjetnih glava kamilice sadrži u svojim glavnim sastojcima bisabolol, odgovoran za plavu boju chamazulen. Ulje i ekstrakti rimske kamilice imaju protuupalno i antiseptično svojstvo.

VITAMIN C: Vitamin C stimulira metabolizam vezivnog tkiva i proizvodnju enzima koji sintetiziraju kolagen. Istodobno, to utječe na smanjenje kolagena kroz blokiranje istog. Stoga je regenerira i ozdravljuje oštećenja povezana s vezivnim tkivom. Istraživanja dokazuju da postoji detektibilan napredak keramičke sinteze, kao i stabilizacija razine barijere. Čak i kod upaljene i nepravilne kože, emulzije vitamina C pokazuju značajno poboljšan profil kože. U kombinaciji s tokoferolom, askorbinska kiselina je dokazana opcija, koja štiti lentigo točke.

SLADIĆ: Sredstvo za smirivanje iritacije koje neutralizira upalu.